In het mooie Oostvoorne ligt minicamping Roos. Tegen het Overbos aan en net buiten de bebouwde kom.

ingang Overbosch

 

De zee is op ongeveer 2,5 km bij de camping vandaan. De mooiste stranden zijn in Rockanje, op ongeveer 5 km. Vanaf de camping kan heerlijk worden gewandeld en gefietst. Je bent direct in de mooie bossen en duinen rondom Oostvoorne.

 

De camping is rustig gelegen en heeft plaatsen die afgeschermd zijn door heggen, struiken en coniferen.

 

camping 2

 

Vroeger was hier een kwekerij met kassen en de lange loods is daar nog een restant van. Ook herinnert de naam van het recreatiegebouw, 'Het Ketelhuis' hier nog aan, want hier stonden vroeger de verwarmingsketels van de kassen. De loods is nu caravanstalling en ook achter op het terrein kunnen caravans worden gestald.

 

De camping is rustig en wordt vooral bezocht door een wat ouder publiek. Wij hebben geen speelvoorzieningen voor kinderen. 

 

Honden zijn toegestaan (in overleg; maximaal 2 per plaats en rekening houdend met het totale aantal op de camping), maar moeten op de camping wel altijd aangelijnd zijn.

 

Bij 'openingstijden' kunt u onder het kopje 'bezetting' zien of er nog plaats vrij is op de camping. Voor het seizoen 2020 zijn er nog seizoensplaatsen beschikbaar. 

 

Wij staan vermeld in de 'klein en fijn kamperen' gids van de ACSI. (Wij doen niet mee met de kortingsactie van de ACSI) 

Verder is onze camping aangesloten bij Vekabo Nederland (dit is een branche-organisatie voor kleine (boeren)campings) en bij de ANWB (kleine campings).

 

 

 

vekabo logo

 

anwb 2019anwb