De duinen

De camping ligt net buiten de bebouwde kom van Oostvoorne. Naar het centrum van het gezellige dorp is het ongeveer 10 minuten lopen. Oostvoorne ligt ongeveer 45 kilometer onder Rotterdam op het eiland Voorne-Putten. Dit is een van de Zuid Hollandse eilanden.
Vlakbij ligt het mooie vestingstadje Brielle. Ook Hellevoetsluis is in de buurt, hier is o.a. een modern overdekt winkelcentrum en de oude vesting.

Oostvoorne is aantrekkelijk vanwege het prachtige duingebied. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. De camping ligt vlakbij een van de fietsknooppunten van het fietsroutenetwerk op Voorne-Putten Op loopafstand van de camping is het bezoekerscentrum van het zuidhollandslandschap Tenellaplas. Hier is veel informatie te vinden over het unieke duingebied en het is startpunt van heel veel mooie wandelingen.

DSC00418
Het strand

Daar vlakbij is het museum De Duinhuisjes, dat de historie van Oostvoorne en Rockanje laat zien. Er zijn vaak leuke activiteiten.
Het strand van Oostvoorne is meer een wadden en slikken gebied geworden met allerlei soorten vogels. Er zijn verschillende uitzichtpunten.
Zwemstranden zijn er in Rockanje op ongeveer 5 kilometer van de camping. Het is een mooie route om te fietsen. Er zijn diverse leuke strandpaviljoens.

Kijk ook op www.nederland-camping.nl voor een satellietfoto van onze camping en de omgeving

DSC00427
Route beschrijving

Oostvoorne ligt ongeveer 45 kilometer onder Rotterdam.

Vanaf de ring Rotterdam neemt u de A 15 richting Europoort/ Hellevoetsluis.
Deze blijft u volgen tot de afslag Oostvoorne.
U volgt de borden Oostvoorne.
Bij de rotonde, met rechts een Shellstation, gaat u rechtsaf de Brielseweg op, richting centrum.
Na ongeveer 700 meter linksaf De Ruy op, richting centrum.
Deze weg blijven volgen, richting Rockanje, wordt Voorweg en daarna Heveringseweg.
Als u het bord ‘einde bebouwde kom’ ziet rijdt u nog een klein stukje door en dan ziet u links de ingang van de camping. Herkenbaar aan de grote witte vlag die daar wappert.

Heveringseweg 23
3233 SB Oostvoorne
0181 483205

20190617_121313