Tarieven toeristische plaatsen

Een overnachting op de camping kost in 2023 € 30,- op basis van 2 personen, 1 caravan, 1 auto. Dit is inclusief elektra, douche, warm water en belasting. Op de tarieflijst kunt u zien welke bedragen wij rekenen voor kinderen, hond, camper, etc.

Uw visite is u bij ons op de camping van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Logees betalen voor de overnachting.

Bij reservering vanaf 2 overnachtingen, bij reservering rondom feestdagen en bij reservering van meerdere plaatsen, vragen wij u vooruit te betalen. U krijgt de nota ongeveer 1,5 maand van tevoren toegestuurd.

Indien men afwezig is en de caravan e.d. blijft op de staanplaats aanwezig, wordt per overnachting € 15,- in rekening gebracht(alleen april en september). In de maanden mei tot en met augustus rekenen wij, ook als u afwezig bent, het volledige overnachtingstarief door.
Indien men afwezig is en de caravan e.d. wordt van de staanplaats verwijderd en elders op het terrein gestald, wordt € 10,- per overnachting berekend.

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14.00 uur. U kunt zich melden bij de voordeur van ons woonhuis.

Op de dag van vertrek moet u de camping voor 12 uur verlaten. Wilt u tussen 12 en 18 uur vertrekken dan vragen wij 50% van het overnachtingstarief extra. Bij vertrek na 18 uur rekenen we een extra overnachtingstarief. (Na twaalf uur vertrekken is alleen mogelijk in overleg, als er niet direct iemand na u op de plaats komt staan.)

20190617_122149

 

Tarieven 2023
Volwassene (vanaf 18 jaar) € 8,51 * p.p.p.o.
Kind (van 3 t/m 17 jaar) € 6,01 * p.p.p.o.
Hond € 3,00 p.o.
Camper/caravan/vouwwagen/tent ** € 6,00 p.o.
Bijzettentje € 3,50 p.o.
Extra auto € 1,00 p.o.
Electra € 5,00 p.o.
Toeristenbelasting € 0,99 p.p.p.o.

(Prijswijzigingen voorbehouden)

* In april en september geldt een korting van € 1,25 p.p.p.o.

** Voor fietsers met een kleine trekkerstent geldt een korting van € 2,50 p.o. indien wordt overnacht op een trekkersveldje.

20190614_144901
Voorzieningen

Douchen en warm water voor de afwas zijn bij de prijs inbegrepen.

Visite is gratis, evenals WIFI bij ons op de camping.

Er zijn bij ons ook mogelijkheden om uw caravan of vouwwagen te stallen. Informeer bij ons naar de beschikbaarheid van plaatsen en de prijzen.

Leveringsvoorwaarden Vekabo

Seizoen en maandtarieven

In 2023 kost een seizoenplaats (april t/m september) € 1.995,- . Dit is op basis van 2 personen, 1 caravan, 1 auto, inclusief douche, warm water, belastingen, 9 % BTW en WIFI, maar exclusief elektra. Elektra wordt maandelijks afgerekend o.b.v. van het werkelijk verbruikt aantal KWh van die maand tegen het voor die maand geldende actuele tarief per KWh.

Voor het seizoen 2023 zijn er geen seizoenplaatsen meer beschikbaar.

De maandbedragen variëren tussen € 500,- tot € 600,-, afhankelijk van de maand en afhankelijk van de beschikbaarheid. Dit is op basis van 2 personen, 1 caravan, 1 auto, inclusief elektra, douche, warm water, belastingen, 9 % BTW en WIFI. Wilt u meerdere maanden komen dan hanteren wij speciale prijzen. In juli en augustus hanteren wij geen maandprijzen, maar rekenen wij alleen per overnachting.

Voor het seizoen 2023 zijn er geen plaatsen met (speciale) maandprijzen meer beschikbaar.

Voor de seizoen- en maandreserveringen geldt dat u vooruit dient te betalen. Neemt u daarvoor contact met ons op.

U bent van harte welkom om de camping van tevoren te komen bekijken. Wij kunnen dan met u gerichte afspraken maken. Wij horen graag wanneer u wilt komen.

20190617_122158